Microneedling

Hudforyngelse - Anti-Aging

Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisit og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer. Metoden har også god effekt på pigmenter og strekkmerker. Du ser resultater med en gang, men det endelige resultatet kommer over tid etter hvert som huden fornyer seg selv. Vi anbefaler fire til seks repetisjoner av behandlingen i ønsket område. Etter endt kur vil du etter seks til ti uker merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre.

Selve Behandlingen

Behandlingen går ut på å stikke små mikrohull i huden ved hjelp av 12 sterile tynne medisinske nåler. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.

I behandlingen benyttes serum av høyeste oppnåelig konsentrat av aktive, naturlige virkestoffer som inkluderer blant annet lavmolekylær hyaluronsyre, vitaminer og betennelsesdempende  ingredienser.

Behandlingen med microneedling skjer med minimalt av ubehag ettersom bedøvelseskrem benyttes innen behandling.​​


75 min:  1595 kr

Pakke priser:  Ved kjøp av 4 = 20% rabatt/ 6=25% rabatt