Kai Myrbakk

​​Kai Myrbakk, Muskelterapeut 

Kai er vår ekspert på massasje- og muskelterapi. Utdannelsen innen kroppsarbeid tok han ved Axelsons Bodywork school i Oslo. Han har vært massasjeterapeut for Oympiatoppen og Norges Vektløfterforbund og i sin praksis har han hjulpet flere profesjonelle idrettsutøvere, inkludert OL-vinnere i friidrett. Han har jobbet tett sammen med leger og kiropraktorer for å redusere kroniske smerter og ubehag, samt håndtert post-operative muskel- og leddproblemer. Kai tilbyr kopping, Dry Needling og stretching, i tillegg til flere variasjoner av muskel og bindevevsbehandling.


Timebestilling: kmyrbakk@online.no / Tlf. 90 286 281

Velkommen til Clinique M

Vår oppgave og filosofi er å bidra med kvalitetsbehandlinger i et omsorgsfullt og profesjonelt miljø. En helhetlig tilnærming til kunden betyr at vi er engasjerte, samt at vi ønsker å behandle hele personen. Du vil motta den beste veiledningen i omsorg for huden din og generell velvære. Vi tilbyr en rekke ansiktsbehandlinger avhengig av hudtypen din, ved hjelp av holistiske metoder forankret i Tradisjonell Kinesisk Medisin og Ayurveda, ansiktssoneterapi i Dien Chan Zone-tradisjonen, kroppsmassasje og muskelterapi. Produktene som brukes i hudpleien er aktive, men milde, og arbeider sammen med kroppens naturlige biokjemi. Vi bruker bare rene, naturlige og økologiske ingredienser som aldri har blitt testet på dyr.

Din trygghet og trivsel kommer alltid først.

Marie Myrbakk, Holistisk Hudterapeut
Marie er hudpleieterapeut, utdannet i USA, som har til hensikt å hjelpe sine klienter å lindre stress og å oppnå en bedre følelse av velvære, både internt og eksternt.  

Maries tilnærming til hudpleie er helhetlig, og hennes filosofi er veldig enkel, ettersom hun ønsker å tilby resultatdrevne, men likevel avslappende tjenester. I hver behandling prøver Marie å få kroppen til kunden til å helbrede seg selv, men noen ganger trenger huden litt ekstra veiledning. Utdanning og kunnskap er svært viktig for henne når hun utvikler håndverket sitt. Hun mener at ekte skjønnhet aldri er overfladisk, men veldig spesifikt. For å gjøre en forandring, må man være villig til å fordype seg under overflaten og utforske alle aspekter av hva det vil si å oppnå balanse.
 
Hennes beroligende tilstedeværelse utstråler hennes kjærlighet til naturlig skjønnhet og velvære, samt at hun oppmuntrer til hvile og avslapning.

Timebestilling: marie@cliniquem.net / Tlf. 940 88 009


 

Om oss